Inspiration och personlig utveckling

Föreläsningar/workshops

Att må bra är inget ”quick fix” utan en pågående process som behöver regelbunden påfyllning. En härlig frukostföreläsning ger inspiration i arbetsvardagen eller varför inte inleda personalmötet eller konferensen med något inspirerande tema?

Exempel på föreläsningar/workshops som Din balans erbjuder:

 • Avslappning och energi för hjärnan
  Känns det som att hjärnan är överfull och att minnet har försämrats? Vaknar du på natten med tankarna snurrande i huvudet? Forskning och teori varvas med konkreta övningar som verkligen gör skillnad.
 • Digital detox för bättre balans i livet
  Den uppkopplade världen är fantastisk men slukar också mycket av vår tid. Kan man bli digitalt beroende? Varför är det så lätt att fastna i spel som Pokémon Go? Är digital detox ett steg bakåt i utvecklingen eller en modern möjlighet till att må bra?
 • Kommunikation för ökad energi och arbetsglädje
  Hur kan kroppsspråket påverka våra hormoner och dessutom hjälpa oss att nå våra mål i livet? Hur kan vi få till magiska samtal i vardagen? Vad kan schimpanserna lära oss om arbetsglädje och kommunikation?
 • MediYoga
  Yogaformen som grundar sig på uråldrig tradition och modern forskning har blivit omåttligt populär! Ett prova-på-pass utförs med fördel sittande på stol och i vanliga kläder. Din balans har introducerat MediYogan för nämare 2 000 personer och kan med övertygelse säga att det är en yogaform som är tillgänglig för alla!

Alla föreläsningar kan genomföras på engelska.

Nyhetsbrev

Din balans skriver nyhetsbrev med trendspaning inom hälsoområdet.

Ett nyhetsbrev ger inspiration till medarbetarna och bidrar till att hälsoarbetet blir levande i företaget. Se exempel på ett nyhetsbrev här.
=> Digital trendspaning (nyhetsbrev)

Coachsamtal

Att erbjuda chefer och medarbetare hälsocoachsamtal är en effektiv och lönsam investering.

Genom samtalen ges personen möjlighet att hitta verktyg för att uppnå det som känns viktigast i livet. Vid coachsamtal med alla medarbetare och chefer inom en arbetsgrupp så ingår en återrapportering med förslag på insatser på organisatorisk nivå.