Om Din balans

 

När jag påbörjade min utbildning till Hälsopedagog i mitten av 90-talet så var det inte så många som visste vad man kunde arbeta med efter examen. Trots att jag inte heller visste hur min framtid skulle se ut så var jag helt övertygad om att jag skulle jobba med hälsa på företag och nu, 20 år senare är jag fortfarande lika övertygad.

Min bästa, praktiska skola inom hälsoarbete är de åtta år som hälsoansvarig på byggföretaget NCC. Uppdraget var att bygga upp ett fungerande hälsoarbete över hela Sverige – roligt och utmanande. Under åren har jag haft uppdrag inom vitt skilda företag och organisationer. När jag idag arbetar som konsult så är jag otroligt tacksam över det eftersom det gör att jag känner mig trygg att ta mig an i princip vilket uppdrag som helst inom hälsoområdet.

Genom fortbildning på Nya Zeeland, i Sverige och genom en outtröttlig kunskapstörst så utvecklar jag ständigt min kompetens inom hälsoområdet. Som den energiska person jag är så njuter jag av omväxlingen i att ena dagen arbeta strategiskt med organisationsutveckling och nästa dag coacha medarbetare i livsstilsfrågor och det gör att jag fortfarande tycker att jag har världens bästa jobb!

Fokusperioder och friskvårdsinspiratörer lyfter byggföretag (prevent.se)
Frukt och stretchning vinnande koncept (prevent.se)
Storföretag vill öka mångfalden (dn.se)
NCC satsar på mångfald (byggnadsarbetaren.se)